Houten onderzetter

Er wordt geadviseerd om de regenton of houten kuip niet op de grond te plaatsen om vocht, viezigheid en ongedierte onder de regenton te voorkomen. Gebruik daarvoor een houten onderzetter. Deze is te bestellen in verschillende maten, groot of klein. Voor hout is het beter als het los van de grond staat, zodat houtrot kan worden voorkomen. Zo gaat uw houten regenton of kuip langer mee. De onderzetter is functioneel en heeft een bijdrage aan de totale tuinsfeer in uw woonomgeving. De diameter van de houten onderzetter groot is 62 cm. Verkrijgbaar voor € 49,00 euro. De onderzetter is zorgvuldig ontworpen, gemaakt van eiken hout, douglas hout en heeft 3 hardhouten pootjes. De houten onderzetter kan tot 350 kg dragen en past mooi bij het onderwerp Tuindecoratie.

Naast de grote onderzetter zijn er ook kleine onderzetters op voorraad. Voor de kastanjehouten regentonnen en kuipen van 30 tot 150 Liter. Bekijk deze hier. Afhankelijk van de maat regenton of kuip hebben de kleine onderzetters een diameter vanaf 35 cm t/m 47 cm. De houten onderzetter klein is verkrijgbaar voor € 39,95 euro.

Bij regentonnen.nl is het mogelijk om zowel op te halen als thuis te laten bezorgen. Bij de omschrijving van het product staan de verzend en of transport kosten vermeld.